eFluper – Online invoice system

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τα παρακάτω αφορούν στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΠΠΠΔ) και δημοσιοποιήθηκαν την 01/08/2019 από την εταιρεία Datanetic Solutions για την εφαρμογή eFluper.

Ιδιωτικότητα

Η Datanetic Solutions με την εφαρμογή eFluper – προϊόν της πρώτης – θέτει στη πρώτη γραμμή την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σεβόμαστε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, ονομασία και διεύθυνση οικίας ή επαγγελματικής στέγης, ΑΦΜ, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιχείρησης, κλπ. Μέθοδοι προστασίας και ασφάλειας αποτελούν τόσο η κοινή φιλοσοφία που ακολουθεί το προσωπικό μας αναφορικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, όσο και οι πρακτικές που βασίζονται στην έννοια της ιδιωτικότητας, όπως αυτές της ανωνυμοποίησης, ψευδωνυμοποίησης, και κρυπτογράφησης δεδομένων.

Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Χρησιμοποίηση των προσωπικών δεομένων σας δύναται να πραγματοποιηθεί για να ενημερωθείτε για νέες υπηρεσίες της εφαρμογής eFluper, για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, αιτήματα ή τυχόν παράπονα σας, για να προβούμε σε βελτίωση της ασφαλούς λειτουργίας των online υπηρεσιών της εφαρμογής, για να ορίσουμε και επισημοποιήσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση και τους όρους αυτής καθώς και για να πραγματοποιήσουμε επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί σας, για οποιοδήποτε έννομο συμφέρον που αφορά εμάς ή τρίτους. Επιπλέον για να διευθετήσουμε τυχόν λογιστικές, οικονομικές ή φορολογικές μας υποχρεώσεις. Στην τελευταία περίπτωση οι ανάλογοι λογιστές, νομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι δεσμεύονται για την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Νομιμότητα διαδικασιών

Ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες πρακτικές και λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα με σκοπό την τήρηση της προστασίας και εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων όπως ορίζεται από το νόμο. Δεν κάνουμε χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με σκοπό την προώθηση, διαφήμιση ή γνωστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Για την χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής eFluper θα σας ζητηθούν μόνο εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη χρήση των υπηρεσιών.
Η εφαρμογή eFluper διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες μόνο για το χρονικό διάστημα που ορίζεται από την χρήση κάθε υπηρεσίας, από το νομικό πλαίσιο καθώς και για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο με σκοπό την διευθέτηση των υποχρεώσεων μας. Σε περίπτωση αίτησης σας για τη μη διατήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών και εφόσον δεν τίθεται λόγος νομικού περιεχομένου για την επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων, τα τελευταία θα διαγραφούν οριστικά από τη βάση δεδομένων της εφαρμογής.

Χρήση Cookies

Η εφαρμογή eFluper ακολουθεί την πολιτική των cookies με σκοπό την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών της.

Δικαιώματα

Ως χρήστες της online εφαρμογής eFluper έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, ελέγχου και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας. Εάν για ορισμένα στοιχεία δεν σας επιτρέπεται η επεξεργασία ή η διόρθωση μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα αποστολής από εμάς ενός αντιγράφου των προσωπικών σας πληροφοριών.

Η διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας αποτελεί επιπρόσθετο δικαίωμα σας. Στη περίπτωση που δεν προκύπτει νομικό πλαίσιο που να δικαιολογεί την από μέρους μας περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών από την εφαρμογή eFluper.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε την ανάκληση της αποδοχή σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να ενεργήσετε κατ’ αυτόν τον τρόπο, χωρίς αυτό να επηρεάζει την εγκυρότητα και νομιμότητα της εκ των προτέρων δοθείσας συγκατάθεσης σας.

Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε καταγγελία, οφείλετε προηγουμένως να μας ενημερώσετε αναφορικά με τα δικαιώματα σας στο πλαίσιο που ορίζεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Στην περίπτωση που θεωρήσετε ότι το/τα αιτήματά σας δεν ικανοποιήθηκαν, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΔΠΧ) μεταβαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο www.dpa.gr

Ξεκίνα τώρα δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό, χωρίς καμία δέσμευση